Locatie

Kanoverhuur De Appelgaard is gevestigd in het Betuwse dorpje Heukelum, tussen Gorinchem en Leerdam. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Heukelum is een historisch stadje, met een knusse uitstraling. Het heeft een mooie oude kern en daarnaast een kasteel. Kanoverhuur De Appelgaard is direct gelegen aan de rivier de Linge, welke zich tussen de afwisselende landschappen baant. Ook wanneer u de “Lek en Linge-route” van de ANWB volgt komt u langs onze schitterende locatie. Het recreatiegebied "Het Lingebos" en kampeerterrein “De Lievelinge” liggen vlakbij bij Kanoverhuur De Appelgaard. Verder zijn er nog een aantal mooie vesting plaatsjes gelegen aan de Linge zoals Gorinchem, Leerdam en Asperen. Deze plaatsjes liggen in de nabije omgeving van Kanoverhuur De Appelgaard.

Als u langs de gezellige oude kern van Heukelum vaart, heeft u de gelegenheid voor een aanlegplaats bij de Galgenwaard. Hier heeft u de mogelijkheid om te picknicken en te genieten van het mooie uitzicht.

Op de website Kanoweb kunt u allerlei informatie vinden over kanovaren. Ook staan er mooie verhalen op over het kanovaren op de Linge.

Route:

Vanaf dit seizoen zijn wij gevestigd op een nieuwe locatie: Bloesemhof 12

Per fiets:

Tussen de knooppunten 29 en 32 van fietsroute knooppunt rivierenland.

Per auto: vanaf de A15:

   • Afslag 29 richting Leerdam.
   • Leerdam volgen.
   • Op de eerste rotonde linksaf richting Heukelum.
   • Einde weg rechts.(het staat vanaf hier ook aangegeven op de gele recreatiebordjes).
   • Eerste weg links (de Achterweg in).
   • Na ongeveer 300 meter vindt u ons aan de rechterkant.
   • Naast Achterweg 16 is een nieuwe weg aangelegd; De Bloesemhof, achteraan, direct aan de Linge is onze nieuwe locatie.

Routebeschrijving van huis tot huis:Routebeschrijving


Webdesign door BlueBird Media