Nieuws

Avond kanovaren

Geplaatst op 3 augustus 2013 | Geen reacties

Avond kanovaren

Uniek in deze regio, een kanotocht bij avond. Na een zonnige dag, rustig afkoelen op het water. Geniet van de ruimte, stilte en de natuur.

Eerste groep boogschutters

Geplaatst op 7 mei 2013 | Geen reacties

Eerste groep boogschutters

Afgelopen weekeinde hebben we de eerste groep boogschutters van het jaar gehad. Mooi weer, gezellige familie en goede reacties na afloop.

Nieuwe website

Geplaatst op 29 maart 2013 | Geen reacties

De Appelgaard heeft vanmiddag om 16:00 haar nieuwe website gelanceerd. De komende periode wordt de site verder geoptimaliseerd en uitgebreid met vooral teksten en foto’s. Heeft u opmerkingen, tips of aanbevelingen voor de site? Laat het ons dan weten via het contactformulier, zodat we de site verder kunnen ontwikkelen en waar nodig bijsturen.

One Comment

  1. 12 oktober 2015

    Maandagmiddag 28-09-2015 met 4 personen 2 kano’s heerlijk op ons gemak naar Asperen (en terug) gepeddeld. Het was een mooie halfbewolkte najaarsdag. We hebben ontzettend genoten van de mooie tocht over de Linge. Met name onze gasten uit Jakarta waren heel erg onder de indruk van de rust en het natuurschoon. Kortom een aanrader voor iedereen. Tenslotte : Als ongeoefende kanoërs hadden we het peddelen zo onder de knie en we hebben nadien geen last van spierpijn gehad.

Webdesign door BlueBird Media